Etnebrygga

Trygge havner siden 1984

Etne Betong har helt siden 1984 produsert betongflytebrygger på Tongane industriområde i Etne, 60 kilometer øst for Haugesund.

I 2013 ble Etnebrygga AS etablert som eget selskap og 1. september i 2014 gikk selskapet over til kun å være produsent og salgsarbeidet overlatt til frittstående forhandlere.

Ei brygge er ikke bare ei brygge

Fra vi startet produksjonen av flytebrygger i betong for over 30 år siden har vi kontinuerlig utviklet og forbedret produktene våre. Vår betong er utviklet spesielt for bryggeproduksjon og allerede i 2004 flyttet vi all produksjon innendørs. Det sikrer full kontroll med herdeprosessen, og hver eneste brygge vi leverer får den samme høye kvaliteten.

Solid armering og optimal finish

Vi stålpusser bryggene våre for optimal finish, men det er ofte det du ikke ser i det ferdige produktet som bør ha fokus ved valg av brygger. Våre brygger er rikelig armert. Dette gir ikke bare svært god styrke, det bidrar også til betydelig økt levetid. Solid armering gjør bryggen mer strekkfast og betongen blir mindre utsatt for sprekker og sjøvannsinntrengning til stålet.

Når du velger Etnebrygga, er du garantert en brygge av høy kvalitet. Flytebrygger i betong er den mest solide flytebryggeløsningen. De er stødige, har liten bevegelse i sjø og tåler tøffe værforhold.

Fleksible løsninger

Våre brygger leveres med trekkerør for vann og strøm som standard. Opplegg for montering av tilleggsutstyr kan forberedes ved produksjon eller ettermonteres. Ta kontakt med en av våre forhandlere for nærmere informasjon om hvilke muligheter som finnes.